Lingerie Camille is uw speciaalzaak voor lingerie, nachtkledij en badmode, zowel voor hem en haar. Ons team bestaat uit goed opgeleide lingeriestylistes. Echte vrouwen die u correct en met de nodige vakkennis begeleiden, want lingerie moet niet alleen mooi zijn maar moet vooral goed zitten, dag in dag uit. 

Bij ons staat de klant centraal. Wij trachten u een goed gevoel te geven zonder u iets op te dringen. Ons enthousiast team begeleidt u door ons aanbod.Enthousiast, vakkundig en echt.

Daar staan we voor!

Els

In september 2000 startte ik Lingerie Camille. Ik was toen lerares wiskunde maar op zoek naar een nieuwe uitdaging. De eerste winkel, in het centrum van Merelbeke was amper 32m² groot. Ik startte met kleinere merken en geen cliënteel. Na 5 jaar de knepen van het vak geleerd te hebben, was er  een opportuniteit om uit te breiden naar een groter winkelpand met bijhorende woning. De zaak werd groter en er kwamen nieuwe, bekende merken bij zoals Marie-Jo, Prima Donna, Chantelle…  Er kwam een verkoopster bij en ook qua aanpak en opleidingen werd het steeds professioneler.

Nu 18 jaar na de opstart, is Lingerie Camille alom gekend voor haar uitgebreid aanbod, vakkennis, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Bij ons staat u centraal, wij houden van tevreden klanten die met plezier terug komen. Liever een net niet dan een opgedrongen ja.

Naast alle drukte geniet ik graag met gezin en vrienden van gezelligheid en reizen.

Christa

Christa zit al 3 jaar in ons team. Haar jarenlange ervaring in de sector vertaalt zich in vakkennis, zowel bij het aanbrengen van nieuwe merken als ook naar begeleiding van klanten.

Nathalie

Nathalie heeft al verschillende jaren ervaring in de verkoop van kinderkledij. Ze is heel sociaal en klantvriendelijk. In haar vrije tijd heeft ze een passie voor mode en sport.

Fanny

Fanny kan terugblikken op een jarenlange ervaring in haar eigen fotografiezaak. Ze heeft een passie voor mode en sport.